Zakelijke mobiele telefonie

Amnez telecom is business partner mobiele telefonie van alle providers die er in Nederland toe doen. Hierdoor kunnen wij altijd een passend en onafhankelijk advies uitbrengen. Laat ons uw zakelijke mobiele situatie analyseren en haal meer uit uw mobiele telefonie aansluitingen.
Lees meer over Providers >>

 

 

Schaduw voor de slider

Telfort, KPN, Vodafone, T-MobileZakelijke mobiele telefonie, allėėn de beste deal!

Wat speelt er binnen uw organisatie en waar wilt u naartoe? Dat zijn voor ons de uitgangspunten waarmee we de mogelijkheden wat betreft zakelijke mobiele telefonie voor u op een rij kunnen zetten. Kies ook voor helder advies dat helemaal op maat is gemaakt voor uw wensen en eisen. Wij laten u optimaal profiteren van zakelijke mobiele telefonie.

Mobiele telefonie, kan het beter en voordeliger?

Bij Amnez Telecom wel! Dankzij de prijsafspraken die wij hebben met KPN, Vodafone, T-Mobile en Telfort profiteert u altijd van de beste netwerken tegen de scherpste tarieven.

Lees meer over mobiele telefonie >>

Mobiel internetMobiel internet

Optimaal bereikbaar en werken waar je maar wilt via laptop, tablet of smartphone. Snel internet via 4G of een data only abonnement, Amnez telecom regelt het voor u tegen de meest gunstige tarieven.

 

ondersteuning van a tot zOndersteuning van A t/m Z

Bij Amnez telecom blijft het niet bij analyseren, adviseren en leveren. Wij configureren ook uw nieuwe toestel zodat u meteen aan de slag kunt.

 

Alle merken GSM’s, tablets en smartphones.

Bij een zakelijke mobiele aansluiting hoort uiteraard de juiste hardware. Bij Amnez telecom kunt u kiezen uit alle merken GSM’s, tablets en smartphones.

Lees meer over alle beschikbare hardware >>

Onze referenties

Mobieletelefonie

Bespaar op uw zakelijke mobiele telefonie!

Door eerst de huidige telefoonkosten in kaart te brengen van uw organisatie heeft u in één oogopslag inzichtelijk op welke type telefoonkosten u kunt besparen. Vraag nu via onderstaand formulier een gratis quickscan aan. En ervaar zelf hoe u kunt besparen op uw zakelijke mobiele telefonie!

Aanvraag Quickscan