Telfort, KPN, Vodafone, T-MobileZakelijke mobiele telefonie, allėėn de beste deal!

Wat speelt er binnen uw organisatie en waar wilt u naartoe? Dat zijn voor ons de uitgangspunten waarmee we de mogelijkheden wat betreft zakelijke mobiele telefonie voor u op een rij kunnen zetten. Kies ook voor helder advies dat helemaal op maat is gemaakt voor uw wensen en eisen. Wij laten u optimaal profiteren van zakelijke mobiele telefonie.

Mobiele telefonie, kan het beter en voordeliger?

Bij Amnez Telecom wel! Dankzij de prijsafspraken die wij hebben met KPN, Vodafone, T-Mobile en Telfort profiteert u altijd van de beste netwerken tegen de scherpste tarieven.

Lees meer over mobiele telefonie >>

Mobiel internetMobiel internet

Optimaal bereikbaar en werken waar je maar wilt via laptop, tablet of smartphone. Snel internet via 4G of een data only abonnement, Amnez telecom regelt het voor u tegen de meest gunstige tarieven.

 

ondersteuning van a tot zOndersteuning van A t/m Z

Bij Amnez telecom blijft het niet bij analyseren, adviseren en leveren. Wij configureren ook uw nieuwe toestel zodat u meteen aan de slag kunt.

 

Alle merken GSM’s, tablets en smartphones.

Bij een zakelijke mobiele aansluiting hoort uiteraard de juiste hardware. Bij Amnez telecom kunt u kiezen uit alle merken GSM’s, tablets en smartphones.

Lees meer over alle beschikbare hardware >>

Onze referenties

Mobieletelefonie

Bespaar op uw zakelijke mobiele telefonie!

Door eerst de huidige telefoonkosten in kaart te brengen van uw organisatie heeft u in één oogopslag inzichtelijk op welke type telefoonkosten u kunt besparen. Vraag nu via onderstaand formulier een gratis quickscan aan. En ervaar zelf hoe u kunt besparen op uw zakelijke mobiele telefonie!

Aanvraag Quickscan