Over Amnez telecom Heerenveen & Apeldoorn

Met een team van enthousiaste medewerkers staat Amnez telecom klaar om zakelijk Nederland te adviseren op het gebied van telecom. Of het nou gaat om zakelijke mobiele verbindingen, IP hosted telefooncentrales of internet en data verbindingen, Amnez haalt er het beste voor u uit.

Schaduw voor de slider

Amnez_huisstijl_vlag-675x318

Mobiele telefonie, IP telefonie, verbindingen en veel meer…

Sinds 1998 is Amnez telecom Heerenveen (vestigingen in Heerenveen en Apeldoorn) actief op het gebied van mobiele telefonie, IP telefonie en verbindingen voor de midden- en groot zakelijke markt. Wij zijn gespecialiseerd in telecommunicatie in de breedste zin van het woord.

Naast het leveren en installeren van communicatie oplossingen zijn wij gespecialiseerd in het adviseren van de mogelijk- en onmogelijkheden van de verschillende communicatiediensten en middelen.

Amnez telecom is dealer van alle grote netwerken waardoor wij niet gebonden zijn aan enkel één leverancier. Wij onderscheiden ons daarom op basis van een helder, onafhankelijk en scherp advies. Met vestigingen in Heerenveen en Apeldoorn bedienen we onze klanten door heel Nederland. Onze klanten kring bestaat uit MKB klanten, gemeentes, overheid en zorginstellingen. Elke branche vraagt weer haar eigen aanpak en oplossing.

 

De drie pijlers van Amnez telecom zijn:

  1. Mobiele telefonie
  2. IP Telefonie
  3. M2M communicatie

 

1. Mobiele telefonie

Amnez telecom is business partner van alle mobiele netwerken in Nederland. Wat speelt er binnen uw organisatie en waar wilt u naartoe? Dat zijn voor ons de uitgangspunten waarmee we de mogelijkheden voor u op een rij kunnen zetten. Kies ook voor helder advies dat helemaal op maat is voor uw wensen en eisen. Wij laten u optimaal profiteren van mobiele telefonie en staan ook voor u klaar tijdens de lopende contract periode. Uiteraard levert Amnez telecom ook alle bijbehorende hardware zoals mobiele telefoons, smartphones, tablets en accessoires.

2. IP telefonie

Amnez telecom heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot expert op het gebied van IP telefonie, ook wel VoIP genoemd. Het zakelijk bellen via internet heeft een enorme ontwikkeling doorgemaakt en de moderne hosted IP centrales zijn van een ongekende kwaliteit.

Amnez telecom levert de producten van Xelion. Een hoogwaardige hosted telefooncentrale van Nederlandse bodem waarmee we onze klanten gegarandeerd kwaliteit bieden. Met een ongekende hoeveelheid aan functionaliteiten behoort de Xelion centrale tot de beste en meest uitgebreide centrale in zijn soort. Sterker nog, deze centrale doet niet onder aan dure, traditionele, PBX centrales.

Met de fall-back functionaliteit van onze centrale bent u gegarandeerd van een bereikbaarheid van 99,98%. Want mocht uw zakelijke internetverbinding onverhoopt even niet werken dan zet de hosted telefooncentrale  de binnenkomende oproepen automatisch door naar een mobiele telefoon of een andere vestiging. Zo blijft u bereikbaar voor uw klanten.

3. M2M communicatie

Steeds meer technische oplossingen zijn afhankelijk van een simkaart voor communicatie met andere apparaten (Machine to machine). Hiervoor hebben wij een eigen, unieke simkaart. De Multi Netwerk Sim! Deze Multi Netwerk Sim van Amnez telecom is een netwerk onafhankelijk mobiel M2M abonnement dat automatisch het best beschikbare netwerk (in Nederland KPN, Vodafone of T-Mobile) selecteert. Indien het netwerk even niet beschikbaar is, wordt automatisch een ander beschikbaar netwerk gekozen. De Multi Netwerk Sim is uitermate geschikt voor communicatie met pompen, gemalen en andere systemen. De dataoverdracht kan plaatsvinden via GPRS, UMTS en HSDPA/HSUPA.

Vanuit onze vestigingen in Heerenveen en Apeldoorn helpen we u graag met het optimaliseren van uw zakelijke mobiele telecom, hosted VoIP telefoon centrales en M2M communicatie.

 

Amnez Telecom expert

Vestiging Heerenveen

Apeldoorn Telecom

Vestiging Apeldoorn